Poika roikkuu turvavaljaissa Seikkailupuisto Huikeen kiipeilyradalla.

Yyteri, Pori

Porin Yyteri on aktiivilomailijan huikee hikihelmi

kohde

Oletko sitä tyyppiä, joka ei lomallakaan tyydy lököilyyn? Tuliko siirrettyä remugeenit eteenpäin, ja nyt sulla on kokonainen perhe täynnä toimintasankareita? Kun kysymys on äksönistä, vastaus on Yyteri. Kauniilla, kuusi kilometriä pitkällä hiekkadyynirannalla näkee niin melojia ja suppailijoita kuin surffareitakin – jopa ympäri vuoden. 

Vieressä on nimensä mukainen Seikkailupuisto Huikee.  Siellä voit astua valjaisiin ja kiivetä kohti korkeuksia testaamaan kanttiasi kiipeilyradalla. Niille, joille riittää vähän pienempi annos adrenaliinia, on Seikkailupuistossa tarjolla uusi, matalampi köysirata. Tai sitten vaan vuokraat fatbiken ja lähdet Yyterin vaihtelevaan maastoon jylläämään. Fatbikeja ja monia muita kulkupelejä saat vuokrattua Huikee Retkipisteestä. Retkeilyreittejä onkin alueella noin 30 kilometrin edestä! 

Oletko pomppumestari tai volttivirtuoosi? Ota suunta kohti uutta huisin hauskaa Huikee Trampolin Parkia! Tämä ulkotramppapuisto tarjoaa takuuvarmasti hauskan ja nauruntäyteisen päivän Yyterissä. 

Yyteri Beach Lomakeskustarjoaa huvila- ja mökkimajoitusta. Ja sitten on golfia. Ja pumptrack. Ja seinäkiipeilyä. Ja vaikka mitä – ei lopu tekeminen Yyterissä!  

Jos kaiken tämän menon ja meiningin keskellä alkaa vatsa kurnia, poikkea Rento Burgeriin tai Kota Pizzeriaan nauttimaan maistuvat sapuskat ja nappaa virkistävä mehu tai smoothie mukaasi Mehubaari Yyteristä – NAM!