Kokki asettelee käsin ruoka-annoksen päälle tilliä Sahanlahti Resortilla.

Puumala

Sahanlahti Resort – rantaloma Saimaalla

kohde

Saimaa Gastronomy on neljän intohimoisen lähiruoan rakastajan yritysverkosto, joka on lyöttäytynyt yhteen silkasta rakkaudesta Saimaan luontoon ja sen lähiraaka-aineisiin. 

Saimaan rannalla, entisen vientisahan alueella sijaitseva Sahanlahti Resort tarjoilee lähellä tuotettuja herkkuja kolmessa ravintolassa.

Kartanomaisessa Koskivahdissa makuhermoja hemmotellaan lähiruoista koostuvalla aamiaisella sekä pientuottajien raaka-aineista valmistetuilla lounailla ja à la carte -annoksilla. 

Rustiikkisen tunnelmallinen pitseria ja avotuliravintola Pajapirtti on avoinna talvikaudella viikonloppuisin, kesäisin erikoisilloissa ja ryhmille tilauksesta ympäri vuoden. 

Rantamakasiini ravintolan aurinkoinen laituriterassi, raikkaat kesäjuomat ja voissa paistetut muikut tekevät kesän. Rannan uutuutena kaudella 2021 on ginibaari, jossa voi nauttia kesäjuomia vaativampaankin makuun. 

Näitä makuja maistelee mielellään useamman päivän, joten majoitu järvenrantahotellissa, moderneissa villoissa tai perinteikkäässä aittamajoituksessa.

Kun nyt hyvän ruoan makuun päästiin niin miksi et jatkaisi makumatkaa myös muihin Saimaa Gastronomyn ravintoloihin?