Kasnäsin kylpylähotellin ulkoaltaat kesäauringossa.

Kasnäs

Kasnäs – lomakohde ja portti saaristoon

kohde

Kemiönsaaressa sijaitseva Kasnäs sopii miniloman tai päiväretken kohteeksi ympäri vuoden.

Kesää paistatellaan terasseilla, rannoilla ja veneiden kansilla. Syysmyrskyn pauketta voi kuunnella pizzan tai pihvin äärellä. Keskitalven tähtitaivasta voi kummastella lämmitetyistä ulkoaltaista, ja kevään ensimmäiset linnunlaulut kuunnellaan kylpytynnyristä.

Suurin osa palveluista on auki ympäri vuoden. Ravintolassa on joka päivä lounasbuffet, ja kyläkaupasta voi tempaista mukaansa vaikkapa lähituotettua kirjolohta ja siikaa. Kasnäs on myös portti saaristoon, väylä mm. Bengtskärin majakalle, Rosalan Viikinkikylään ja Örön linnakesaarelle.

Mutta pelkästään läpi ei kannata kulkea. Kylpylähotellin rakennukset on sijoitettu keskelle luontoa meren rannalle, joten rentoutumiselta on mahdotonta välttyä. Sille siis kannattaa antautua. Yöksi tai useammaksi. Upeiden merimaisemien lisäksi jokaiseen huoneeseen kuuluu oma sisäänkäynti sekä terassi, joten omaa rauhaa löytyy sitä kaipaaville. Matkailuautolla reissaavien iloksi kylpylän kupeessa on myös caravan-alue, ja veneilijää odottaa täyden palvelun vierasvenesatama.

Kasnäs toimii niin pariskunnille, perheille, kokouksille kuin syntymäpäiväjuhlille. Varaa matka, niin on taas jotain mitä odottaa!