Hotelli Punkaharjun vaaleanpunainen Keisarinnan huvila.

Punkaharju

Hotelli Punkaharju – lähiruokaa villillä twistillä

kohde

Saimaa Gastronomy on neljän intohimoisen lähiruoan rakastajan yritysverkosto, joka on lyöttäytynyt yhteen silkasta rakkaudesta Saimaan luontoon ja sen lähiraaka-aineisiin. 

Suomen kauneimmaksikin tituleeratun harjutien varrella odottaa jopa sen maisemia herkullisempi Hotelli Punkaharju. Hotellin emäntä Saimi Hoyer tunnetaan aitona sienihulluna ja vannoutuneena lähiruoan ystävänä, mikä näkyy vahvasti myös hotellin ravintolan annoksissa.

Täällä menut on rakennettu kulloisenkin sesongin parhaiden makujen ympärille ja niissä hyödynnetään lähipitäjien ja- metsien antimia. Villimpää twistiä tuo villiyrttien ja- sienien monipuolinen hyödyntäminen sekä ainutlaatuiset biohakkeroidut menukokonaisuudet. Palkituista makuelämyksistä pääsee nauttimaan myös tunnelmallisella torni-illallisella. 

Ennen Hotelli Punkaharjun tornista näki kahdelle järvelle, nyt vain Pihlajavedelle, sillä Punkaharjun petäjät hipovat jo taivaita. Tämän lähemmäs taivasta ei taida päästäkään, tämän suurempia tarpeita lähimatkailijalla ei taida olla. Pienessä tornissa Kertun silmien alla meillä on luonto lautasella, ja se on meille kyllin. Punkaharju pitää otteessaan, joten majoitu hotellissa, kauniissa Keisarinnan huvilassa tai harjuluonnon keskellä metsähuoneissa.

Kun nyt hyvän ruoan makuun päästiin niin miksi et jatkaisi makumatkaa myös muihin Saimaa Gastronomyn ravintoloihin?